Agencija SOURCE je u mogućnosti da zainteresovanim klijentima pruži usluge prikupljanja, unosa, obrade i analize podataka u okviru projekta, kao i sprovođenje kompletnog istraživanja.

Ono što bi istakli kao našu preporuku su dobro organizovane mreže anketara u celom regionu bivše Jugoslavije što nam omogućuje da u veoma kratkom vremenskom roku odgovorimo na sve upite vezane za sprovođenje istraživanja na ovom području.

Iz specifičnosti regiona u kome radimo je proisteklo ogromno iskustvo u pristupu istraživanjima. Anketari i njihov rad se konstantno nadgleda i ocenjuje tako da su na projektima angažovani oni sa većim prosekom dok ostali ponovo idu na doobuku. U svakom istraživanju koje uključuje anketiranje vrši se direktna kontrola (odlaskom na adresu ispitanika) najmanje 20-30% svih adresa koje su anketari posetili.

Grupne diskusije i dubinske intervjue koje organizujemo u regionu karakteriše veliko iskustvo i profesionalizam moderatora koji osim što potiču iz regiona, poznaju socio-poltičke prilike što je nekada od presudnog značaja za uspešnu realizaciju ovakvih istaživanja.

Naš tim operatera za unos podataka koristi specijalizirani softver koji smo prilagodili tako da nam omogućava da u veoma kratkom vremenskom roku unesemo podatke iz upitnika i exportujemo ih u neki od uobičajenih formata (ASCII, SPSS.sav i drugi) kao tzv. "sirove podatke". Takve podatke po dogovoru sa klijentima obrađujemo u "čiste podatke" a po potrebi analiziramo i tabelarno prikazujemo.

Ako ste zainteresovani za saradnju ili su Vam potrebne neke od naših usluga, kontatirajte nas putem email-a ili telefona, a mi ćemo Vam poslati naš cenovnik usluga.

 

   
©source 2000-2012

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player