SOURCE d.o.o. Beograd - profesionalna agencija za istraživanje tržišta, medija i javnog mnjenja poziva sve zainteresovane osobe sa teritorije Srbije, Crne Gore, Republike Srpske da se jave radi povremenog honorarnog angažovanja na poslovima anketara.

 

NOVOST U PONUDI POSLOVA:

Pozivamo Vas da učestvujete u istraživanjima NA INTERNETU i na taj način ZARADITE!

SAZNAJTE VIŠE I PRIJAVITE SE!
(za detalje o ovoj ponudi za posao kliknite na link iznad)

 

STANDARDNA PONUDA POSLOVA:

Ako ste:

nezaposleni, odnosno nemate stalni posao,
stariji od 18 godina
imate najmanje završenu srednju školu
tečno čitate i nemate problema sa razumevanjem pisanog teksta
komunikativni
volite rad sa ljudima
nemate zadrške u odnosu na ljude iz različitih ekonomskih, socijalnih i etničkih grupa

Nudimo Vam:

povremeni honorarni posao koji Vas ne obavezuje za stalno
izvrsno plaćen i interesantan posao
besplatnu profesionalnu i kratkotrajnu obuku (trening)
plaćene sve troškove obuke i rada u roku od 15 - 30 dana

Opis posla:

Anketari obavljaju anketiranje u krugu od 20-30 km od njihovog stalnog mesta življenja ili telefonom iz sedišta firme uz pomoć računara i specijalizovanog programa. Trajanje jedne ankete varira od broja pitanja, odnosno dužine upitnika. Terenski rad obično ne traje duže od 7 dana, u izuzetnim slučajevima 15, u zavisnosti od broja upitnika koje je anketar zadužio.

Isplate anketara za rad se vrše isključivo preko omladinske zadruge. Kada je u pitanju terensko anketiranje, plaćanje je po učinku (broju ispravno urađenih anketa) + plaćeni troškovi puta (autobuske karte, gorivo za vlastiti automobil). Plaćanje po jednoj anketi varira u zavisnosti od tipa i dužine upitnika. Za telefonsko anketiranje plaćanje je po satu. Sve isplate su najdalje u roku od 15 - 30 dana nakon uradjene terenske i telefonske kontrole.


Vrste poslova koje nudimo:

1. Anketiranje u direktnom razgovoru sa ispitanikom

Anketiranje se obavlja u radnjama klijenta sa njihovim kupcima ili u domaćinstvima. Ispitivanje se sprovodi u direktnom kontaktu sa ispitanikom tj. licem u lice, tako što anketar čita pitanja iz upitnika i predložene odgovore a ispitanik bira jedan od ponuđenih odgovora. Kod traženja ispitanika anketar se mora pridržavati starosnih kvota a ukoliko je u pitanju anketiranje u domaćinstvima pridržava se i pravila o izboru domaćinstva i izboru ispitanika. Trajanje ankete je od 10 do 30 minuta a cena po anketi od 100 do 300 din.

2. Anketiranje samostalnom administracijom upitnika

Ankete se rade u domaćinstvima. Anketa je vrlo obimna i ispitanici je sami ispunjavaju za šta im je potrebno oko 3 sata a kao nagradu za uloženi trud ispitanik dobija poklon. Dužnost anketara je da pronađe ljude koji će ispuniti anketu, zatim da objasni ispitaniku kako se anketa ispunjava i vrati ispravno popunjene ankete. Kod traženja ispitanika anketar se mora pridržavati pravila o izboru domaćinstva i izboru ispitanika u zadatoj kvoti po starosti. Cena po anketi je od 300 do 400 din.

3. Tajanstveni kupac (mystery shopper)

Zadatak anketara je da, pretvarajući se da je pravi kupac, poseti tačno određena prodajna mesta klijenta, po unapred ustanovljenom scenariju i izvrši potrebna zapažanja. Aneketar mora biti veoma oprezan kako ne bi bio otkriven kao tajanstveni kupac. Nakon obavljene posete i scenarija, anketar popunjava upitnik gde treba da zabeleži svoja zapažanja pri čemu mora biti objektivan, realan u procenjivanju i precizan. Cena zavisi od tipa radnje koja se posećuje kao i od dužine upitnika koji anketar popunjava.

4. Tajanstveni pozivi (mystery calls) na stranim jezicima

Za ovu vrstu anketiranja potrebne su nam osobe koje tečno govore jedan ili više stranih jezika (engleski, nemački, francuski, grčki, italijanski, holandski...). Zadatak anketara jeste pozivanje call centra našeg klijenta u inostranstvu i raspitivanje o uslugama koje nude. Anketar bi zaposlenom u call centru u inostranstvu postavio nekoliko tačno određenih pitanja, porazgovarao sa njim i dobijene informacije zabeležio u računar. Plaćanje je po obavljenom pozivu i cena zavisi od jezika na kom se pozivi obavljaju.

5. Telefonsko anketiranje

Takođe su nam potrebne komunikativne osobe koje imaju osnovno poznavanje rada na računaru. Anketiranje se obavlja u sklopu našeg call centra u poslepodnevnim časovima od 15:00-20:00 svakog radnog dana a vikendom od 12:00-17:00. Anketar je dužan da u jednoj sedmici radi najmanje 4 dana, a ostali dani preko se dodatno plaćaju.

 

PRIJAVITE SE ZA POSAO!

posao@source.rs

(za prijavu kliknite na link iznad)

 


Molimo Vas da u sadržini email-a napišete kratak CV (ime i prezime, godine, adresa, obrazovanje, zanimanje, iskustvo u radu kao anketar, sposobnosti, interesovanja i kontakt telefone). Veoma je važno da navedete mesto (region) u kom biste radili kao anketar kao i vrstu posla za koju ste zainteresovani.

 

 

   
©source 2000-2012

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player